• +31 (0) 516-471002
  • info@chemaco.nl

Over ons

Chemaco BV is opgericht in 1992 als “Chemical Marketing Consultant” om in Nederland verkoopondersteuning te geven aan middelgrote buitenlandse fabrikanten van specialistische grondstoffen voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Terwijl voor de verkoop hiervan technische ondersteuning nodig is, werkt het oprichten van een lokaal verkoopkantoor of een rondreizende product manager onnodig kostenverhogend. Rechtstreekse contacten via de mail en een vreemde taal leiden vaak tot miscommunicatie en onnodige belasting zowel aan verkoop- als aan inkoopzijde. Sindsdien heeft Chemaco BV zich steeds verder ontwikkeld als toeleverancier van grondstoffen en diensten voor de voedingssupplementenindustrie. Op verzoek van een aantal van de principalen wordt ook Belgie bediend en enkele Key-accounts buiten de Benelux.

Binnen Chemaco zijn verschillende vakgebieden en expertises verenigd, van chemische technologie en project engineering tot marketing.

Daardoor zijn wij niet alleen een goede partner bij de beoordeling van de door u in te kopen grondstoffen, maar ook bij het maken van de juiste keuze voor de door u beoogde toepassing.