+31 (0) 516-471002 info@chemaco.nl

Grondstoffen

Wij zijn exclusief vertegenwoordiger van een aantal gerenommeerde fabrikanten van grondstoffen voor deĀ  levensmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en voedingssupplementenindustrie, zoals plantenextracten, probiotica, vitamines, mineralen.

Halffabrikaten in bulk

Door samenwerking met contractmanufactures, vaak ook afnemers van onze grondstoffen, kunnen wij u halffabrikaten (capsules, tabletten, softgels) aanbieden die u zelf kunt (laten) verpakken. Wanneer dit een speciale door u gekozen formule is, is dit meestal maatwerk met een minimum bestelgrootte (100.000 voor tabletten en capsules en 300.000 voor softgels). Ook kunnen wij standaardkwaliteiten softgels leveren zoals visolie, omega 3, omega 3,6,9, vitamines enz met een minimum van enkele verpakkinseenheden

Private Label

Door samenwerking met contractmanufacturers kunnen wij u indien gewenst van dienst zijn voor het hele traject, van grondstoffen inkoop tot en met het volledig verpakte eindproduct. Wij helpen u met het kiezen van de benodigde actieve grondstoffen, afhankelijk van het toepassingsgebied dat u in gedachten heeft. De contractmanufacturer (loonfabrikant) kiest meestal zelf de hulpstoffen die nodig zijn voor het maken van de doseervorm (tabletten, capsules, softgels, sachets enz.). Het enige dat u nog hoeft te doen is het aanleveren van het ontwerp voor de etikettering of het vouwdoosje.